Studiebesök

Många gäster från olika delar av världen vill besöka Kringlaskolan med anledning av vårt framgångsrika arbete med bland annat Läslabbet som är vår egen modell av Nya Zeelands Reading Recovery.

Vi har också många besökare som är nyfikna på hur kunskapen om Human Dynamics syns i undervisningen, vårt övriga arbete och våra relationer med varandra. Extra synligt blir det i vårt tematiska arbete. Ett fungerande värdegrundsarbete mot mobbning och annan kränkande behandling är ytterligare en orsak till att vi tar emot gäster.

Slutligen intresserar sig många för arbetet med elevernas Målpärm som bla innehåller arbetsplaner där vi gör kunskapskraven synliga för eleverna.

Vi har haft besökare från bla USA, Singapore, Holland, Brasilien och så Sverige såklart.

Läslabbet 2 timmar – max 6 personer/besök 2000kr
– Presentation
– Film
– Besök i Läslabbet
– Material

Tematiskt arbete , Värdegrunden, Målpärmen och Human Dynamics ca 2,5 timmar. 250kr/person mini-pris 2000:-

För heldagsbesök inklusive lunch begär offert.
– Presentation
– Bilder/film
– Lektionsbesök/samtal med personal och eller elever
– Övrigt enligt överenskommelse.